Gradinita

Sfantul Nicolae
 • Gradinita Sfantul Nicolae

  este o unitate scolara moderna, avizata de catre Aracip si Ministerul Educatiei.
  Gradinita Sfantul Nicolae este locul in care toata atentia noastra se masoara in satisfacerea nevoilor copiilor, preocuparea noastra este ca fiecare copil sa fie fericit, sa invete, sa creasca frumos si sa se deschida spre ceilalti.

  Fiecare copil este unic! De aceea, tinem cont de concilierea dintre viata in colectivitate si respectarea individualitatii fiecaruia, dar si de obiceiurile educative ale fiecarei familii.

  Avem o stransa legatura cu parintii, facem echipa impreuna si ii sprijinim pe acestia prin asigurarea unui loc sigur, cald si primitor pentru ceea ce au mai de pret, copilul.

  Activitatile instructive educative le desafsuram in conformitate cu Programa impusa de catre Ministerul Educatiei.
 • Psihologul nostru, timp de 3 ore/zi, desfasoara activitati atente la fiecare nivel de varsta. Sufletele aflate in crestere sunt sensibile si de aceea nemaipomenit de receptive. Noi avem grija ca ele sa se dezvolte frumos si motivat: copiii sunt niste persoane mai mici care au nevoie si ele de o dezvoltare personala potrivita.
 • Amplasare si dotariGradinita Sfantul Nicolae

  Pe strada Constantin Marinescu Nr. 80, colt cu strada General Ioan Culcer am pregatit impreuna o curte exterioara generoasa, cu spatii verzi, locuri de joaca, unde aerul improspatat de copaci ii alimenteaza cele mai inventive idei. Cladirea este ”suficient” de URIASA, iar sala de mese are vedere spre curte: pe langa peisaj, isi va aminti ca trebuie sa manance ca sa se poata juca tot mai mult.

  Pe str. Constantin Marinescu Nr. 80, colt cu str. General Ioan Culcer am pregatit impreuna o curte exterioara generoasa, cu spatii verzi, locuri de joaca, unde aerul improspatat de copaci ii alimenteaza cele mai inventive idei. Cladirea este ”suficient” de URIASA, iar sala de mese are vedere spre curte: pe langa peisaj, isi va aminti ca trebuie sa manance ca sa se poata juca tot mai mult.

  Salile de clasa sunt spatioase, iar grupele aduna laolalta maximum 10-12 copii. Atat afara cat si inauntru, ideile isi cer confortul. Ele vor mereu sa se intalneasca, sa alerge, iar uneori sa-si transmita numai cate un ”hei!” trecator.

  Mobilierul Omfal Educational sustine si protejeaza miscarea copiilor. Pentru multimea de activitati pe care le-am pregatit am strans materialele didactice ideale. Iar atunci cand vremea e numai buna de topait la aer, ne mutam pe terasa exterioara special dedicata jocurilor.
  • Varsta admisa

   Copiii sunt admisi de la 1 an si 8 luni.

  • Copii in grupa

   Numarul maxim de copii inscrisi in grupa este de 14.

  • Grupele baby

   La gru­pele baby , numarul maxim de copii inscrisi este de 8.

  • Reducere aplicata

   Pen­tru al doilea copil inscris din cadrul aceleiasi familii se aplica o reduc­ere de 15%.

 • Comunicarea cu parintii

  • Cum ar fi sa fii mereu alaturi de copilul tau chiar si de la distanta?
  • Relatia stransa cu parintii este cat se poate de importanta pentru noi.
  • Pe langa o scrisoare saptamanala primita de fiecare parinte pe mail, scriem si cate un caiet personalizat pentru fiecare copil in care notam cat a mancat, cum s-a comportat si asa mai departe.
  • In rest, suntem mereu atenti la mailurile primite si raspundem prompt la orice apel.
  • Te asteptam sa lucram impreuna pentru fericirea copilului tau!
 • Scrisoare zilnica

  Scrisoare real­izata zil­nic de catre edu­ca­tor despre modul cum s-a inte­grat copilul in grup (pen­tru perioada de inceput), evo­lu­tia sa la clasa, impli­carea la cur­suri si activ­i­tati prac­tice, infor­matii legate de ali­men­ta­tia copilu­lui si inter­valul de timp alo­cat som­nu­lui

  Bilet de la medicul pedi­atru sau asis­tent unde sunt sesizate nereg­uli din punct de vedere al sanatatii

  E-mail saptamanal

  Se primesc infor­mari prin e-mail despre pro­grama activizatorilor si proiectelor des­fa­sur­ate in gra­dinita, meniul sap­ta­manii si evo­lu­tia copilu­lui.

  Suntem mereu atenti la mailurile primite si raspundem prompt la orice apel. Te asteptam sa lucram impreuna pentru fericirea copilului tau!