Afterschool

Sfantul Nicolae
  • Afterschool Sfantul Nicolae

    Ii asteptam alaturi de noi si pe scolari (6+).
    Pentru ei am creat special un program afterschool in care avem grija sa-i readucem cu sufletul la joaca si relaxare. Mrs. Stephanie le gateste o masa traditional-americana si le vorbeste un pic despre S.U.A. Avem teme? Pupitrele noastre abia asteapta sa cunoasca primele bastonase si adunari. Nu ne place munca si nu credem in asa ceva: iubim atat de mult ceea ce facem incat pentru noi si pentru copii e o distractie neintrerupta.

    Materialele de lucru pe care le folosim sunt concepute ideal pentru nivelul lor de varsta. Prin activitatile care fac timpul si imaginatia sa zboare ne pregatim numai bine pofta de mancare. La ora 12:00 servim un pranz foarte sanatos pentru ca trebuie sa avem grija de organismul in crestere.

    Mai alergam prin curte, mai inventam un joc, iar daca ne plictisim: schimbam regulile astfel incat sa fie cat mai amuzant! Ni s-a facut iar foame? Nicio problema. Luam o gustare si ne intoarcem la locul de joaca.
  • Cine a luat mingea? Hai sa construim o poarta si sa o aparam pe rand! Incet, incet se lasa seara si vor veni parintii sa ne ia acasa. Daca stam pana la 18:00 servim si cina ca sa fim siguri ca avem toate vitaminele si nutrientii care ne trebuie.Pana una alta ne vedem maine dupa scoala: abia asteptam sa auzim ce s-a mai intamplat in pauza! (A, si… grabiti-va! Locurile sunt limitate.)