Gradinita

Adevarata experienta vine din experiment. Cand esti mic greseala e inevitabila, dar noi o transformam intr-un moment amuzant din care invatam tot timpul ceva nou. In curte am aranjat 3 zone, fiecare dintre ele fiind dedicata unui anumit tip de activitate: loc de joaca si gradina verde, spatiu de joaca exclusiv (bicicleta, trotineta si cu ce mai stim sa ne dam), loc de joaca si curte pentru gradinarit. Asa putem oricand sa iesim in ploaie si sa topaim exact cat trebuie ca sa nu racim. Traim impreuna toate nuantele naturii!

gradinitaSfNicolae1Totusi, sa fii intelept inseamna sa inveti din greselile altora. Prin cursurile de teatru si basm copiii exploreaza roluri, situatii, scapa de temerile resimtite in fata adultilor, avanseaza mult mai rapid in lumea comunicarii. Universul povestilor, analiza imaginilor de poveste si incurajarea lecturii ca mijloc distractiv de cunoastere alcatuiesc impreuna un curs foarte important – din experienta noastra – pentru o dezvoltare armonioasa si de aceea il organizam saptamanal. Pentru baieti am mai pregatit un atelier de LEGO despre care nici nu mai e nevoie sa spunem mare lucru: toti baietii IUBESC LEGO!

Specialistii spun ca inca de la varsta de 1 an si jumatate copiii nu numai ca pot, dar sunt incurajati sa practice yoga pentru copii. Prin exercitii precum ”copacul saritor” sau ”inima zburatoare” ei uita de orice grija (pentru ca si ei au griji!), se relaxeaza si invata sa-si cunoasca miscarile, corpul, respiratia. Iarasi, pentru baieti mai avem aikido si tinem cursuri de limba franceza prin metode alternative: joaca, imagini, cartonase – toate concepute cat mai intuitiv astfel incat copilul invata limba in mod natural.

Mrs. Stephanie ii invata engleza ca in America (pentru ca de acolo vine!) si le mai presara cateva notiuni culturale de peste ocean. Dezvoltarea personala este punctul nostru forte. Timp de 30-40 minute/zi colaboram cu specialisti care se ocupa de formarea caracterului si a spiritului de initiativa. Copiii sunt vise care trebuie incurajate sa creasca frumos. Noi avem grija de libertatea lor!