Despre noi

Gradinita Sfantul Nicolae

Undeva pe Drumul Sarii incepe o poveste noua. Nu e o poveste noua de tot, dar e proaspata si vine sa spuna cum ducem noi mai departe grija de copii si de sufletul lor in formare. Pornim de la cele mai mici varste (6 luni), atunci cand ei invata sa-si exprime afectiunea, interesul pentru tot ce e in jur si deschiderea in fata lumii. Fiecare pas al lor inseamna un pas al nostru alaturi de ei.

Avem o misiune simpla si puternica: sa cultivam EXPRIMAREA LIBERA, CARACTERUL INDEPENDENT si LATURA ARTISTICA. Avem o misiune frumoasa: ingrijirea VIITORILOR OAMENI MARI. De aceea nu credem in cuvantul ”nu”, ba chiar cel mai adesea ”il luam pe DA in brate”. Vrem ca parintii sa aiba la indemana tot timpul informatii despre ce fac copiii, asa ca avem in permanenta monitorizare video live. Sustinem o educatie centrata pe nevoile copilului si de aceea preferam sa fim o familie implicata.

Ne-am ales instructorii cu foarte mare atentie, in functie de randamentul lor, urmarind sa le asiguram un program confortabil pentru o eficienta maxima in lucrul cu copiii. Pe langa educatori, avem cativa colaboratori specializati alaturi de care organizam in fiecare luna un CREATIVE WEEK: DE LA CHITARA PANA LA OLARIT.

Curtea interioara

curteInterioaraNou

Copiii vor deprinde tot felul de abilitati in timp ce se distreaza si lucreaza impreuna. Rezultatele noastre tin in primul rand de organizare. Meniul este intotdeauna NATURAL si SANATOS.

Pe langa asta, cautam si sa promovam educatia in directia unei alimentatii echilibrate. Stim bine ca nutritia sustine mare parte din calitatea vietii si credem ca obiceiurile bune trebuie ingrijite de timpuriu. Mai mult, serviciile de ingrijire medicala sunt mereu pregatite de asistenta.

In al doilea rand, rezultatele cele mai importante privesc evolutia copilului. Il ajutam sa creasca ARMONIOS si PUTERNIC.Incurajam PERSONALITATEA si sustinem SPIRITUL DE INITIATIVA. Copilul trebuie aiba incredere in propriile puteri si sa-si doreasca sa contribuie la ce se petrece in jurul sau cu amprenta si visele personale. Societatea se sprijina pe oameni incurajati sa aiba curaj.

Suntem o gradinita a zilelor noastre dar totodata si un pic altfel. Credem ca dezvoltarea personala ar trebui sa inceapa de la cele mai fragede varste, tot atunci cand memoria isi deschide bratele si cauta sa cuprinda cat mai mult. Vino alaturi de noi sa crestem primele amintiri impreuna!