Cresa

Cresa Sfantul Nicolae

Cati dintre noi mai au amintiri de la 6 luni? Putini. Dar sufletul tine minte si se formeaza. Suntem printre putinii care au ales sa-si ia asupra lor aceasta responsabilitate.

Avem un program bine pus la punct menit sa intampine fiecare nevoie a copilului: de la hrana la odihna si iesit in curte la aer proaspat.

Ziua o incepem cu un mic dejun: budinca hranitoare cu cereale si multe multe fructe. Apoi ne jucam pana obosim si dormim primul somn la ora 10:30.

De la 12:30, dupa ce ne-am trezit si dezmortit, servim prima masa cu hrana solida si trecem din nou la joaca afara sau inauntru dupa cum ne imbie vremea.

Cresa Sfantul Nicolae

cresaS2

Joculetele si activitatile noastre sunt atat de distractive ca nici nu stim cum de ni s-a facut din nou somn, cascam de zor si mergem sa dormim a doua oara la 14:00.

Acum e ora 16:00, am facut ochisori. Suntem in picioare, dar ne asezam la cea mai buna supa crema de legume sau alta masa de lichid cald. Energie! Alergam afara si descoperim, inventam, visam.

Incepand cu ora 17:00 incep sa vina parintii, iar pana la 18:30 am ajuns cu totii acasa: nerabdatori sa ne revedem a doua zi pentru jocuri si povesti nesfarsite.