Amplasare si dotari

Amplasare si dotari – Gradinita Sfantul Nicolae

Orice copil este in fond ENERGIE, IMAGINATIE si IUBIRE. Are nevoie de spatiu, pentru el timpul se puncteaza in jocuri si descoperire. Pe str. Constantin Marinescu Nr. 80, colt cu str. General Ioan Culcer am pregatit impreuna o curte exterioara generoasa, cu spatii verzi, locuri de joaca, unde aerul improspatat de copaci ii alimenteaza cele mai inventive idei. Cladirea este ”suficient” de URIASA, iar sala de mese are vedere spre curte: pe langa peisaj, isi va aminti ca trebuie sa manance ca sa se poata juca tot mai mult.

Salile de clasa sunt spatioase, iar grupele aduna laolalta maximum 10-12 copii. Atat afara cat si inauntru, ideile isi cer confortul. Ele vor mereu sa se intalneasca, sa alerge, iar uneori sa-si transmita numai cate un ”hei!” trecator.

Cele 4 grupuri sanitare sunt dotate exemplar, cabinetul medical e mereu echipat, bucataria ne apartine (si tot aici preparam cele mai sanatoase si gustoase meniuri).

Mobilierul Omfal Educational sustine si protejeaza miscarea copiilor. Pentru multimea de activitati pe care le-am pregatit am strans materialele didactice ideale. Iar atunci cand vremea e numai buna de topait la aer, ne mutam pe terasa exterioara special dedicata jocurilor.

Psihologul nostru, timp de 3 ore/zi, desfasoara activitati atente la fiecare nivel de varsta. Sufletele aflate in crestere sunt sensibile si de aceea nemaipomenit de receptive. Noi avem grija ca ele sa se dezvolte frumos si motivat: copiii sunt niste persoane mai mici care au nevoie si ele de o dezvoltare personala potrivita.